Chernobyl Tour-Reloaded

A blog a Csernobili katasztrófával,a lezárt zónával,és egy következő túráról szól.Kezdetben az első túránkról lesz egy kis beszámoló,majd az új túra szervezéséről.Ha valaki most utazna és kérdése van forduljon hozzám bizalommal!

Időjárás a Zónában

Visszaszámlálás

2013.01.23. 18:13 Digó

Szervezés

lopom_1358960618.jpg_960x640

Nos, a szervezés lassan a végéhez ér.8főre le van foglalva a túra!Egy emberünk időközben visszamondta,de valahogy majd igyekszünk őt pótolni.Ami biztos én ezután jó darabig nem fogok ilyet szervezni,marhára macerás.De nem akarom elvenni senki kedvét,tessék menni a Zónába!A költségek kicsit túl haladják a 100 000Huf-ot,lehetett volna olcsóbb is,ha beszélünk ukránul/oroszul.A repülés nyert végülis,pedig maga a vonat út is jó kis kaland lett volna.Egy biztos,az eddigiek alapján egy egész jó csapattal mehetek ismét Csernobilba.Reméljük március végén azért már nem lesz 30centis hó.A tervek közt szerepel egy útfilm készítése,amatőr kamerával élménybeszámoló gyanánt.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://chernobyl.blog.hu/api/trackback/id/tr635039461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása